PUMPEHUSET og All Thingd Live Præsenterer
BANNERS
IAMTHELIVING

Indie-pophåbet BANNERS fylder København med feel-good hits til foråret

Den engelske indie-popmusiker BANNERS, der har det borgerlige navn Michael Joseph Nelson, har med sine sprudlende melodier og enormt relaterbare sangtekster om den menneskelige tilstand gjort sig bemærket hos musikfans af feel-good anthems.

Nummeret ”Someone to You”, som handler om noget så simpelt, som at blive ”set”, er blevet streamet over 750 millioner på Spotify. Singlen viste sig at være så uforglemmelig, at BANNERS blev inviteret til at optræde med den til sæson 16 af American Idol. Hans hitsingler forinden var ligeledes med i en perlerække af TV-programmer og serier, herunder ”Ghosts”, som blev spillet i Suits og Teen Wolf, ”Half Light” i The Royals og New Amsterdam, samt ikke mindst “Got It in You”, der var med i The Good Doctor og America’s Got Talent.

Hans kommende fuldlængde album All Back to Mine, som udkommer 29. marts, er skrevet og indspillet i løbet af ni måneder, primært i hjembyen Liverpool og det betagende skotske Isle of Lewis. Albumtitlen refererer til en overstrømmende, længeventet tilbagevenden til sin hjemby, efter at have tilbragt syv år i Canada for at påbegynde sin musikalske karriere. Rig på både romantik og optimisme, varsler albummet præcis den positivt afsmittende effekt, som man kan forvente af BANNERS.

“I put my heartstrings all over this album. You want to fill your life with experiences, don't you? And the more of them, the better. I can't judge what's good and what isn't anymore. All I can do is try to make something that matters.” – BANNERS

Nu kan danske fans glæde sig til endelig at opleve BANNERS på dansk jord med både det nye album og ikke mindst alle hans storstreamende feel-good hymner, når han besøger Pumpehuset i København til foråret.

Søndag
26. maj 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
IAMTHELIVING
IAMTHELIVING skiller sig ud som en kunstner, der er bevidst og tager sig god tid med sit output. Hans sangskrivning er fokuseret og balanceret. Det er som om, han aldrig spilder en tone, hvor hvert element i hans sange bidrager til en sammenhængende, meningsfuld helhed. En sanger, sangskriver, producer, DJ, visionær og all-around performer, der er forpligtet til at fremme sit håndværk, mens han altid forbliver inderlig og ægte. Han nærmer sig sin kreativitet fra et humanistisk perspektiv og henter inspiration fra at se, hvordan musik kan forbinde mennesker fra alle samfundslag og opmuntre andre til at leve sunde, positive liv.
Placeholder image
?>