PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Artemas

Den albumaktuelle britiske popstjerne Artemas spiller i Pumpehuset 23. april

24-årige Artemas, med det fulde navn Artemas Diamandis, har kun udgivet musik siden slutningen af ​​2020, men har hurtigt udviklet en karakteristisk alternativ poplyd gennem sin relaterbare sangskrivning og fængslende melodier. Den selvlærte multiinstrumentalist og skamløse popmusikfan er elev af YouTube-generationens nye kuld af ​​sangskrivere/producere. Artemas, der stammer fra Oxfordshire, men nu er baseret i London, fik mest muligt ud af at være begrænset til sit soveværelse gennem pandemien og brugte de fleste vågne timer i løbet af tidem på at finpudse sit musikalske håndværk.

Siden maj 2023 har Artemas uafhængigt udgivet en sang hver 3.-5. uge, der er skabt i direkte samarbejde med sit publikum, som han har fokuseret på at dyrke et online-fællesskab med omkring sin musik. Hans seneste udgivelse 'Cross My Heart' fik hurtigt 500.000 streams på 24 timer og over 20.000 TikTok-kreationer inden for den første uge efter udgivelsen. Den seneste ørehænger-single 'if u think I'm pretty' gik viralt online og kom ind på både Billboard-hitlisten og OCC Singles-listen. Artemas’ musik er nu blevet streamet langt over 100 millioner gange.

Hans tidlige udgivelser har set ham få støtte fra folk som BBC Radio 1, Apple Music og Spotify. Han var også for nylig den eneste støtte til Rex Orange County ved hans enorme overskriftsshow i Londons Gunnersbury Park, såvel som andre liveoptrædener på Radio 1's Big Weekend, Reading & Leeds Festival, Latitude Festival og mere.

Artemas' ivrigt efterspurgte mixtape 'Pretty' blev udgivet i februar 2024 sammen med 2 London-shows, der blev udsolgt på under 20 minutter. Dette efterfølges af en bredere international turné lige forud for sommeren.

Billetpriser: 245 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 16. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Tirsdag
23. apr 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
?>