PUMPEHUSET Præsenterer
AMANDA PALMER & the G.T.O.

Køb billetter til den nye koncert her: http://pumpehuset.dk/koncerter/amanda-palmer-the-grand-theft-orchestra-31oktober/

-------------------------------------------------------------------------------

Den unge amerikanske sanger og sangskriver Amanda Palmer er blevet kaldt en af de mest innovative kunstnere på musikscenen i dag. Først som grundlægger og leder af den excentriske og stærkt cabaret-inspirerede gruppe The Dresden Dolls og nu som solo artist med albummet ”Theatre Of Evil”. Albummet er allerede legendarisk da det er rent finansieret via siden Kickstarter hvor godt 25.000 fans  har støttet med over en million dollars til skabelsen af ”Theatre Is Evil” og fordi det gik direkte ind på en 10. plads på den amerikanske hitliste hvilket må kaldes ikke mindre end imponerende.

Det er poppet punk, gøglermusik, performance, indie, rock, singersong writer og teater, hvor fællesnævneren gennemgående er en lyrisk storladenhed i et fascinerende univers som kan høres på singlen ”The Killing Type”.

Med sig har hun The Grand Theft Orchestra der blot understreger det meget teatralske udtryk og Amandas æstetiske performance.

Med Amanda Palmer på scenen ved man aldrig, hvad der venter, men hun er den sikre garanti for masser af sjov, tonsvis af improvisationer, overlegen kunstnerisk styrke, en karisma og energi, der fylder scenen og hun imponerer med sine klaverfærdigheder, der sammen med The Grand Theft Orchestras trompeter og strygere fuldender missionen.
Søndag
17. mar 2013
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>