PUMPEHUSET Præsenterer
AMANDA PALMER & THE GRAND THEFT ORCHESTRA
The Simple Pleasure + Jherek Bischoff + Lydmor

Efter at måtte se sig nødsaget til at udsætte størstedelen af deres tour i Europa, og dermed også koncerten i Pumpehuset tidligere i marts, er Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra nu klar med ny dato til Pumpehuset.

Den unge amerikanske sanger og sangskriver Amanda Palmer er blevet kaldt en af de mest innovative kunstnere på musikscenen i dag. Først som grundlægger og leder af den excentriske og stærkt cabaret inspirerede gruppe, The Dresden Dolls og nu som soloartist med albummet ”Theatre Of Evil”.

Albummet er allerede legendarisk, da det er finansieret via hjemmesiden Kickstarter, hvor godt 25.000 fans har støttet med over en million dollars til skabelsen af ”Theatre Is Evil”. Resultatet skuffede ikke fanskaren, og albummet gik direkte ind på en 10. plads på den amerikanske hitliste.

Det er poppet punk, gøglermusik, performance, indie, rock, singer-songwriter og teater, hvor fællesnævneren gennemgående er en lyrisk storladenhed i et fascinerende univers, som kan høres på singlen ”The Killing Type” HER.
Med sig har hun The Grand Theft Orchestra, der blot understreger det meget teatralske udtryk og Amanda Palmers æstetiske performance.

Med Amanda Palmer på scenen ved man aldrig, hvad der venter en, men hun er sikker garanti for masser af sjov, tonsvis af improvisationer, overlegen kunstnerisk styrke, karisma og energi.

Support leveres af Lydmor.
Torsdag
31. okt 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
The Simple Pleasure
Placeholder image
Jherek Bischoff
Placeholder image
Lydmor
Placeholder image
?>