PUMPEHUSET og Soundvenue og Live Nation Præsenterer
Soundvenue Session: Mist

»Me and these niggas ain’t the same«, rappede engelske Mist på gennembrudshittet ’Ain’t the Same’, og man må give rapperen ret, for Mist har sin helt egen stil, der både afspejles i ekstravagante og originale musikvideoer, men i den grad også i hans rå og hæse gaderap, der sammen med avantgardistiske produktioner danner rammer om Mists unikke lyd.

En lyd du kan opleve live i Pumpens perfekte hiphoprammer, når vi sammen med Soundvenue og Live Nation præsenterer en af rappens kommende stjerner den 26. november.

Mist er en del af en ung og sprudlende hiphopscene i England, hvor genrer som hiphop, grime, dancehall og afrobeat blander blod på kryds og tværs gennem musikalske skel. Her har rapperen skabt sin helt egen niche med undergrundshits, der udover ’Ain’t the Same’ tæller ’Karla’s Back’ og ’Smokey’. Det er sange, der tager drømmende og dvælende lyde ind i et univers, der ligger et sted mellem gaden og klubben. Mist har desuden arbejdet sammen med J Hus, der også spiller i Pumpehuset i november, på sangen “Fisherman” fra J Hus’ fremragende plade Common Sense.
Søndag
26. nov 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>