PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
J Hus

Britiske J Hus bringer dancehall, afrobeat og r’n’b til den populære grime scene. Sidste år i november måned væltede han taget af et udsolgt og tæt pakket Rust – nu får du muligheden for at opleve ham live i Pumpehuset.

J Hus’ unikke blanding af musikalske stilarter har formået at gøre ham fra ukendt til et af de mest omtalte talenter, der står forrest i grime-bølgen.

Det tog ca. et år fra J Hus droppede ud af universitetet og få kendte hans navn, til hans navn nu giver genklang i grimen. Sidste år udkom hans meget roste mixtape 15th Day. Mixtapet var en følelsesmæssig rutsjetur i de inderste tanker hos et barn af byen og tankerne om en stor, succesfuld og opsigtsvækkende debut. J Hus leverede velformede gaderim krydret med ukuelig humor og klog lyrik med referencer til både 50 Cent, Outkast, Berne Man og TLC.

J Hus har nogle kriminelle aktiviteter i bagagen, som man kan høre lidt spor af på mixtapet. De er dog kløgtigt fulgt af upbeat bas, der løfter den seriøse og lidt mørke stemning fra teksten. 15th Day er i sin helhed fuld af glæde og den dystre stemning er svær at få øje på. Med ordspil og helt særlig fornemmelse for flow, demonstrerer J Hus en uforudsigelig føling med fantasi, som han forener med sit kæmpe talent for smittende hooks.

15th Day udkom udenom mainstream medier og marketing, men rundede alligevel over 1 million plays på blot en måned, imens videoerne til gadehymnerne "No Lie", "Lean & Bop" og "Dem Boys Paigon" samlet nærmer sig 20 millioner views. J Hus laver ofte freestyles for Link Up TV, Charlie Sloth’s Fire in the Booth, Westwood’s Crib Sessions, #StreetHeatog Fli5star som ligeledes hiver millioner af views hjem.

J Hus har skabt et stort online publikum, men navne som Tim Westwood, Krept & Konan og Jamal Edwards har også meldt sig på banen som støttere af den unge rapper.
“I’m everything you’ve heard before, and nothing you’ve ever heard before,” - J Hus

Support: JJ Wild
Mandag
20. nov 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>