PUMPEHUSET Præsenterer
Zürich Meets Copenhagen: Nola Kin + Frederik

Den årlige “Zürich Meets…” besøger København for at showcase den schweiziske bys fødevareinnovation, kultur og videnskab på tværs af den danske hovedstad. Som en kulturel del af denne udveksling afholder Zürich samt Orange Peel Agency og Luger Danmark to koncertaftener med fri entré i Byhaven. Den 24. august spiller Ikan Hyu og Melodiesinfonie & The Sugarpies. Den 26. august spiller Nola Kin og Frederik

Lørdag
26. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Nola Kin
Nola Kin er Carla Fellingers soloprojekt. Efter en tre-årig pause fra at spille koncerter og en udfordrende fase med personlig og kreativ sorg, har hun nu genfundet sin tilknytning til musikken, hvilket kommer til udtryk på hendes seneste EP "Fallstreak".På EP'en svinger Nola Kins stemme mellem melankoli og håb. Indlejret i et konglomerat af organiske og elektroniske elementer går den naturlige og urbane hånd i hånd. Sangene er defineret af det samme blanding: Instrumenteringen er målrettet, men præget af kompleksitet og kærlighed til detaljer. Den kraftfulde produktion skaber et lydunivers, der tiltrækker lyttere og fremkalder en følelse af aldrig at skulle være alene med dine byrder - og giver dig lyst til mere fra Nola Kin.
Placeholder image
Frederik
Det schweiziske projekt Frederik centrerer sig om frontpersonen Rolf Laureijs tanker og deres anmelderroste 2021-album "Portraits" består af otte forskellige portrætter af det liv, Laureijs oplever. I 2023 fulgte bandet op med singlen Runners.
Placeholder image
?>