PUMPEHUSET Præsenterer
Zürich Meets Copenhagen: Ikan Hyu + Melodiesinfonie

Den årlige “Zürich Meets…” besøger København for at showcase den schweiziske bys fødevareinnovation, kultur og videnskab på tværs af den danske hovedstad. Som en kulturel del af denne udveksling afholder Zürich samt Orange Peel Agency og Luger Danmark to koncertaftener med fri entré i Byhaven. Den 24. august spiller Ikan Hyu og Melodiesinfonie & The Sugarpies. Den 26. august spiller Nola Kin og Frederik

Torsdag
24. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Ikan Hyu
Bag IKAN HYU står Anisa og Hannah. Anisa og Hannah er mestre i multitasking og spiller op til tre instrumenter på én gang. De lægger deres rap og vokal sammen med elektroniske og akustiske trommeelementer, Moog-bas, elektrisk guitar og synths af alle slags. Da IKAN HYU bruger en bred vifte af musikstile, er et genrenavn overflødigt. Ikke desto mindre er der etableret en passende beskrivelse: Elastic Plastic Space Power Gangster Future Pop.
Placeholder image
Melodiesinfonie & The Sugarpies
Har du nogensinde hørt musik, der er helt i fred med sig selv? Musik, der ikke er pudset med hensigt og beregning? Musik der simpelthen intuitivt finder sig selv, forsigtigt og blidt? Så er du vist næsten stødt på værket af Kevin Wettstein aka Melodiesinfonie. I et årti har den utrættelige Zürich-indfødte kombineret hiphop, jazz og psykedeliske elementer til stykker, der har en let melankoli, men frem for alt en masse selvtillid og drifter-egenskaber.
Placeholder image
?>