PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
ZK + Fouli

To af de allerstørste navne blandt den nye upcoming bølge af rappere i Danmark indtager Pumpehuset til en fælles koncert. De to rap-kometer, ZK og Fouli, er næste skud på stammen blandt de unge rappere, der med gaderap har indtaget de danske hitlister.

ZK er en af de mest succesfulde artister bland det nye kuld af rappere i Danmark. Den kun 18-årige rapper fra Ishøj har udgivet syv singler indtil videre, der tilsammen har over 33 millioner streams. Han optrådte tidligere på året som surprise til Sivas & Nodes fredagsrock koncert i tivoli - og hans seneste to singler har netop disse etablerede navne som features, hvilket understreger at ZK er kommet for at blive. ZK går ikke op i folks meninger og holdninger om ham. Han har sin egen stil og gør tingene på sin egen måde. Netop derfor har han vundet folks hjerter og det har malet et tydeligt billede på hitlisterne det sidste år. Til foråret kan ZKs fans endelig høre et samlet værk fra den unge rapper, der har brugt den seneste tid på at færdiggøre sin første EP.

Til koncerten 14. marts kommer ZK til at dele scenen med, Fouli, som også er en af bannerførerne for den nye generation af rappere i Danmark. Fouli har efterhånden nogle store successer bag sig. ’La Fami’, som udkom i marts, har rundet 4 millioner streams og ”Mon Poto”, som var hans debut-single, har over 5 millioner streams. Det har gået hurtigt for Fouli fra Albertslund, da han på under 2 år har ramt næsten 20 millioner samlede streams. De flotte resultater for en artist som debuterede for halvandet år siden, vidner om at Fouli har fat i sine fans og at der er mange derude som har øjnene på ham og lytter. Senest udgav Fouli det hårde track ’Gaden’, der peakede som #6 på Spotify top 50 i DK. Tracket, som har hans karakteristiske melodiske lyd blandet med overlegne rapvers, er en hyldest til gademiljøet. Fouli vil også være aktuel med en EP til foråret.
Torsdag
14. mar 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
110 Kr. + gebyr
?>