PUMPEHUSET Præsenterer
Zeds DeadDen hypede canadiske basduo har sat sig for at teste Pumpehusets bundkasser til det yderste, når de, torsdag den 6. december, besøger Danmark for første gang.

Zeds Dead består af er to canadiske herrer, DC og Hooks, som de sidste par år har markeret sig som et basmusikkens mest spændende navne. Duoen blander ubesværet electro house, hip-hop, glitch og ikke mindst dubstep sammen til deres helt eget musikalske udtryk. Og det er denne lyd, som har placeret dem som en vigtig part af den bastunge dubstep-inspirerede festmusik, som folk går amok til lige for tiden.

Denne sommer har Zeds Dead for alvor fået fat i et globalt festcrowd. De har blandt andet optrådt på respekterede amerikanske festivaller som Coachella og Lollaplooza samt headlinet Mad Decents (Diplos pladeselskab) legendariske bloc partys. Forude venter nu en massiv verdensturné, som altså bringer dem forbi Australien, Asien, Europa og dermed Pumpehuset.

Zeds Dead har høstet stor ros for deres mange remixes og har arbejdet med et hav af kunstnere: Radiohead, Foo Fighters, Massive Attack for bare at nævne et par stykker. Danske Blue Foundations nummer ”Eyes On Fire”, har også været under kniven, og snart runder dette nummer små 32 millioner views på Youtube. Hør nummeret HER.

Live er de kendte for at levere tunge intensive sæts, som definerer lyden af EDM og dubstep som den lyder anno 2012.

Support:

THE FREDERIK (Mau5trap, pilot/UKF)
Et nyt ungt håb indtager den elektroniske musiks internationale klubscene: The Frederik blev introduceret på den canadiske house-stjerne Deadmau5’s pladeselskab Mau5trap tidligere i år.

Ud fra de første numre at dømme leverer han en bastung blanding af electro, dubstep og 8-bit og man er ikke i tvivl om, at The Frederik er klar til at give den evigt udviklende bass musik kamp til stregen.

Med sin kommende EP ”Heavy Crownage” tager den unge dansker første skridt på vejen mod en karriere i giganternes selskab. Ep'en bliver udgivet på Luke Hood's (UKF founder) nye label Pilot i slutningen af året.

COPENHEAVY
Copenheavy fra Københavnsområdet består af de to unge drenge Oscar Rumle og Michael Korch, der med en passion for hård electro og dubstep sprænger sig vej gennem den danske klubscene og åbner alles øjne og ører for deres version af disse bastunge genrer.

På scenen er Copenheavy en sag for sig selv. De kombinerer funky electro med smækkende dubstep, som giver dig følelsen af, at mere ikke er nok. De har optrådt på festivaler som Distortion, Tinnitus, Sounds Festival og ikke mindst årets Roskilde Festival.
Torsdag
6. dec 2012
dørene åbner
21:00
Showet starter
22.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>