PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Zeal & Ardor

Blues, Gospel og Soul møder hård musik! Zeal & Ardor, der væltede COPENHELL i 2018 vender tilbage til pumpen til efteråret.

Zeal and Ardor er et avantgarde-metalprojekt, der er grundlagt og anført af schweiz/amerikaneren Manuel Gagneus. Projektet blev skabt i 2013 og omdrejningspunktet er blandingen af gamle spirituals og black metal. Zeal & Ardor startede som et soloprojekt, men blev udviddet til et fuldt band, da de signede med MVKA Records i 2016 og flyttede fra NYC tilbage til Sweitz. Lyden er hård, hypnotisk og med konstant udfordrende genrekombinationer.

Metaladay var på pletten for at anmelde koncerten i torsdags, og skrev bla.:
”Musikerne gengav energi til publikum, som de fik rystet sig varme i støvskyen. Musikken stod skarpt, og de komplementerende vokaler fra både ren skønsang til råb passede perfekt sammen! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal se Zeal & Ardor, og næste gang må det gerne blive indendørs og under mere intime rammer.”

Og de intime rammer bliver der netop mulighed for når bandet mellem koncerter i Hamburg og Oslo gør stop i Pumpehuset i København.

Du kan også blive klogere på Zeal & Ardor og læse DRs interview med Manuel Gagneus da de fangede ham i skurvognen inden koncerten på COPENHELL, læs det her. Line-up’et er: Manuel Gagneux: vocals and guitar, Denix Wagner and Marc Obrist: backing vocals, Tiziano Volante: Guitar, Mia Rafaela Dieu: Bass, Marco Von Allmen: Trommer. Zeal & Ardor har udgivet to albums, Devil Is Fine (2016) og Stranger Fruit (2018) der begge har modtaget den fornemmeste kritik. Devilution kaldte bla. ”Stranger Fruit” for ”SKIZOFRENT OG SUBLIMT”. Læs hele anmeldelsen her
Torsdag
22. nov 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>