PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Yung Gravy

Til maj bringer Yung Gravy sovsen tilbage til Pumpehuset, hvor han i 2019 sørgede for en udsolgt kæmpebanger af en fest!

Du har nok aldrig hørt om en rapper, der sammenligner sig med den amerikanske madmor Martha Stewart og som blærer sig med at feste med sin mor og topper det op med diskussioner om sine senest aktiehandelsstrategier. På den anden side, så har hiphopverdenen aldrig set nogen ligesom Yung Gravy.

Iført solbrille, guldkæde, de hvideste tænder og latterligt fedt tøj har den Minnesota-fødte rapper Yung Gravy vokset sig til lidt af et fænomen med over 1 milliard streams, platinplader, udsolgte tours (der også tidligere har ramt et udsolgt Pumpehuset) og en uhørt overflod af stil, substans og swagger. Med sin kombination af old school samples, humoristisk lyrik og generelle mad-fetich, er Yung Gravy en af nyere tids mest forfriskende artister på den amerikanske hiphop-scene. Men Yung Gravy hviler ikke på laurbærrene og på sit andet 2020-album viste han nye smagsprofiler frem: ”Jeg er stadig gode, gamle sovsede mig, men det er som om, at jeg har udviklet mig fra at være teen-sovs til en ægte far-sovs”.

Siden 2018 har Yung Gravy lagt lag på lag af succes startende med hits som ”Mr. Clean" og “1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot.”. Mellem at toure verden rundt udgav han sin fuldlængde debut ”Sensational” i 2019, som katapulterede Yung Gravy ind i hiphopstjernehimlen.
Søndag
29. maj 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
210 Kr. + gebyr
?>