PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Yung Gravy

Til november bringer Yung Gravy sovsen tilbage til Pumpehuset! 
Med sin kombination af old school samples, humoristisk lyrik og generelle mad-fetich, er Yung Gravy en af nyere tids mest forfriskende artister på den amerikanske hiphop-scene. Som navnet indikerer, er Yung Gravy en ode til den karakteristiske sovs ”Gravy”, der gerne skyldes ned med kalkun og kartoffelmos til Thanksgiving. Hans madreferencer er da også et centralt tema i hans tekster. Tag bare hittet ”Splash Mountain”, der både indeholder sætningen ”Bitch splash, gravy all over my cash” og "I'll steal your bitch in some crocks, all my gravy in stock”.

Med et glimt i øjet har den unge rapper skabt et tekstunivers, der kan give enhver rap-fan et smil på læben, men hans succes beviser at han ikke er en joke. De to gennembrudshits ’Mr. Clean” og ”1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot” har tilsammen mere end 140 millioner streams på Spotify og debut-EP’en ’Snow Cougar’ er helt sikkert et lyt værd. I et interview med Mass Appeal fortalte han om hvordan han fik sit gennembrud på SoundCloud og at folk begyndte at bruge hans musik som underlægning på ”fight compilations” på YouTube. Denne anderledes form for gør-det-selv promovering startede en lavine af streams og inden længe stod den unge rapper med en pladekontrakt i hånden.

Yung Gravys rap-kollegaer er også begyndt at få øjnene op for hans enorme potentiale. Blandt dem er Lil Baby, en af tidens hotteste trap-rappere fra Atlanta, der er med på Yung Gravys nye nummer ’Alley Oop’. En episk banger der bruger basketball-metaforer til at beskrive hvordan Yung Gravy tryllebinder damerne som en anden Magic Johnson. Vi ser frem til endnu en fest med The Gravy Train i Pumpehuset.

Support: Nikotin
Danmark har fået en ny grime-artist. Inspireret af grime-bølgen i England, men med sin helt egen personlige stil, lyd og tekstunivers, er Nikotin klar til at vise, hvad han kan. Med sin første single ”De tror” giver Nikotin den danske musikscene, præcis hvad den mangler. Lyduniverset er upbeat, elektronisk og flowet hurtigt, men med et nyt, frisk take på genren. Det er den 20-årige Nikolaj Emil Riemann, der står bag kunstnernavnet Nikotin.
Tirsdag
5. nov 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
185 Kr. + gebyr
?>