PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Youth Lagoon
Mild High Club

Fabulerende og legende, altid poppet, ofte naiv men samtidig inderlig og insisterende. Barnligt velsagtens, dog samtidig snørklet. Sådan mødte en ganske ung Trevor Powers i 2011 den brede musikverden med sit debutalbum, The Year of Hibernation, som foruden overdynget af anmelderroser, hurtigt blev favorit hos enhver med et hjerte bankende for drømmepop.

Siden er fire år gået, og Youth Lagoon har nu netop udgivet sit tredje album, Savage Hills Ball-room. Savage Hills Ballroom viser Youth Lagoon i en langt mere udadvendt og direkte stil. Tydeligst bemærket ved at Powers vokal nu står frem uden effekter, og de tidligere så skjulte tekster i stedet spiller en væsentlig rolle i de musikalske fortællinger, der denne gang berør al-vorlige emner som Powers’ onkels stofmisbrug, tabet af en nær ven og bibelske under-gangsforestillinger set i lyset af samtidens mange tilfælde af politivold.

Trevor Powers har udgivet musik gennem sin transformation fra ganske ung til voksen, og med Savage Hills Ballroom træder han ind i de voksnes rækker. Youth Lagoon spillede i begyndelsen af oktober en udsolgt koncert på Jazzhouse, og det er derfor med stor fornøjelse, at Smash!Bang!Pow! igen kan præsentere Youth Lagoon i København.
Torsdag
25. feb 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
190 Kr. + gebyr
Mild High Club
Placeholder image
?>