PUMPEHUSET Præsenterer
Youngblood Brass Band, Tako Lako, Pede B, Per Vers & DJ Noize
Tako Lako + Pede B + Per Vers + Dj Noize

FREDAG fortsætter festen, når det legendariske brassband YOUNGBLOOD BRASS ENSEMBLE indtager Pumpehuset med hornmusik fra helvede. Ensemblet fra Brooklyn er kendt som grundlæggere af genren RIOT BRASS, og deres Roskildekoncert, hvor de skabte en marcherende riot-slange gennem pladsen, er legendarisk.

YBB bliver supportet af Pede B vs Per Vers vs. DJ Noize vs. Tako Lako = Østeuropæisk blæs, globale beats og danske rim, som mødes i et skørt mash up.

Om YBB: Med en fyrig blanding af New Orleans-jazz, brass, punk-etos og hiphop lægger Midtvestens svar på The Roots, Youngblood Bras Band, Pumpehuset ned til fredagens største Distotion-fest den 31. maj.

Det er i år femten år siden det ni mand store hiphop-hornorkestre smed sit første album ’Word On The Street’ på gaden under navnet Youngblood Brass Band. Siden har de udgivet tre album og har arbejdet sammen med folk som Mike Ladd, DJ Skooly, Talib Kweli og tilmed Frank Zappas sidemand Ike Willis.

Deres seneste album ’Is That A Riot?’ udkom i 2006 og med det i ryggen gæstede de samme år Loppen med en koncert, som en femstjerners glad anmelder beskrev således: ” Hver eneste af deres sange er gedigent håndværk med ornamenter af fantastiske grooves. … Der er ingen tvivl om, at man vil nynne og danse til deres numre for sig selv i ugerne efter mødet med verdens førende hiphop-hornorkester."
Fredag
31. maj 2013
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
110 Kr. + gebyr
Tako Lako
Placeholder image
Pede B
Placeholder image
Per Vers
Placeholder image
Dj Noize
Placeholder image
?>