PUMPEHUSET og Elixr Global Præsenterer
YG

Forbered dig på hiphop i verdensklasse, når den amerikanske rapper YG optræder live for første gang i Danmark i Pumpehuset tirsdag den 9. december. Rapperen med det borgerlige navn Keenon Daequan Ray Jackson kommer straight outta Comptons gadeliv og bringer den trüw gangster hiphop tilbage til Danmark.

Med nogle af de sidste par års største singler (”Toot It & Boot It” og ”My Hitta”) har YG haft stor indflydelse på hiphop-miljøet: “I’m giving off that same energy that Dr. Dre and Snoop Dogg were giving off to the world. I really brought that back. I’m doing that and living that. That’s what you’re going to get on the album.” Så er scenen ligesom sat!

YG refererer til sit debutalbum ”My Krazy Life”, der blev sendt på gaden i marts 2014 på det amerikanske label Island Def Jam. Albummet indeholder stærke samarbejder og gæsteoptrædener og har både solgt platin samt haft singlen ”My Hitta” med Jeezy og Rich Homie Quan på Top 20-listen i USA. På albummet inviterer YG os helt ind i sit univers med minimale og intense beats, men en af ”My Krazy Life”s absolut største styrker er evnen til at dække alle aspekter af gademiljøet.

Det 22-årige wunderkid har levet den vilde tilværelse: fra bandemiljøet i Compton til det mere kulørte liv i Long Beach, Californien. Og nu kommer han altså forbi Danmark og Pumpehuset. Vi glæder os til at smide lapperne i vejret til denne Young Gangster, når han stikker ild til Pumpehuset tirsdag den 9. december. Jule-rap, yo.

OBS! Der er desværre mange falske billetter i omløb til denne koncert, så køb kun dine billetter gennem Billetlugen.dk. Det er muligt at kontakte Billetlugen på [email protected] såfremt du er i tvivl om din billet er valid eller ej. 
Tirsdag
9. dec 2014
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>