PUMPEHUSET og Soundchest Records Præsenterer
Yellowbellies + Select Captain + Morten Christensen

Yellowbellies, Select Captain og Morten Christensen spiller i Byhaven den 7. juni  - som sædvanligt er der fri entré og Byhaven åbner kl 15.00.

Det københavnske indielabel Soundchest Records holder labelnight i Byhaven og præsenterer en række af deres aktuelle kunstnere.

Lineup:
Yellowbellies
Select Captain
Morten Christensen

Yellowbellies
Yellowbellies har været et solidt navn på den danske scene siden de glade 90'ere. Med hits som Curly Kiss og Milkman lagde de spillestder og festivaller ned med deres solide indie-pop. I år har bandet udgivet deres 4. album All The In Between, som de vil spille sange fra ligesom der også bliver plads til ældre sager.

Select Captain
Select Captain er det musikalske alter ego for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier, akustiske instrumenter og sfærisk rumklang. Kaptajnen har de sidste par år haft flere singler i rotation hos DR P4 og P5, og udgivet en EP og tre albums, hvor det seneste Off To Save The World udkom i oktober 2018. Select Captain optræder denne aften med hele sit band.

Morten Christensen
Morten har tidligere udgivet musik under navet Dirty Old Town og med rockbandet WRONGSIDEOFVEGAS.
Nu er Morten "sprunget ud" på dansk, og under eget navn, med udgivelsen af sin debut EP som består af 6 stemningsfulde, nærværende og rørende sange. Han optræder denne aften med hele sit velspillende band.

Fredag
7. jun 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>