PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Years & YearsDe fleste kender nok bedst 24-årige Olly Alexander for hans roller i kultfilmen ‘Enter the Void’, ‘Gulliver’s Travels’ og tv-serien ‘Skins’. Men det unge talent har ikke nok i skuespillet, og ved siden af sin karriere inden for filmen, er han forsanger i Years & Years.

Sammen med bassist Mikey Goldsworthy og Emre Turkmen på synthesizer, har trioen siden 2012 udsendt en række EP’er og singler, især ‘Desire’ og dette efterårs ‘Take Shelter’. Disse musikvideoer har i skrivende stund rundet henholdsvis 3 og 7 millioner visninger på YouTube. Stilen er sjælfuld electropop, så det giver god mening, at Alexander har fremhævet navne som Flying Lotus, Diplo og Radiohead som inspirationskilder. Musikalsk lægger den unge trio sig i forlængelse af andre unge engelske navne som Sohn og FKA Twigs.

Olly Alexander fortsætter sin karriere som skuespiller, men sideløbende finder han altså tid til Years & Years, og netop nu barsler gruppen med endnu en single, ‘King’, der udkommer den 1. marts. Kort efter tager de tre på turné, som inkluderer en dansk debut for de unge herrer.

Selvom Years & Years spiller elektronisk musik, forsikrer de om, at deres koncerter er meget mere end bare et dj-sæt, og at det at optræde live, er det, de elsker allermest ved at spille i band sammen. De drømmer også om en verdensturné, men nu gælder det altså først og fremmest Europa, herunder Pumpehuset i København.


 
Mandag
27. apr 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>