PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
YBN Nahmir

Fra gamer-crew til viralt rapkollektiv – Det fremadstormede YBN Crew med XXL Magazine freshman YBN Nahmir i front besøger Pumpehuset 2. oktober på deres Young Boss N*ggaz Tour: The European Takeover featuring YBN Nahmir, YBN Almighty Jay and YBN Cordae.

Historien om YBN Crew startede med YouTube, Grand Theft Auto, freestyle rap og ikke mindst en viral steppebrand skabt af YBN Nahmir, da han lagde singlen ”Rubbin Off The Paint” - der på nuværende tidspunkt har rundet imponerende 124 mio. visninger op på YouTube i september sidste år.
Nahmir samlede sit YBN crew i sine tidlige teenageår på XBOX live, hvor crewet optog deres gaming sessions og delte dem på YouTube – Og i takt med at de begyndte at freestyle i deres sessions steg det unge crews popularitet.

Siden ”Rubbin Off The Paint” er den blot 18 årige Nahmir for alvor begyndt at finde sin plads på hiphop-landkortet - og er blandt andet at finde i det anerkendte hiphopmagasin XXL’s 2018 Freshman Class, hvor han er i selskab med blandt andre Trippie Redd, Smoke Purp og Lil Pump.

Udover at arbejde på sit debutalbum har Nahmir i de seneste par måneder brugt tid på at præsenterer verden for sit YBN Crew aka YBN Almighty Jay og YBN Cordae, som gør ham følgeskab i efterårets European takeover. Som Nahmir, er Almighty Jay og Cordae også en del af de populære Grand Theft Auto gamning sessions, men har også skabt et navn for dem selv uden for YBN Crewet med deres solide rap-egenskaber og egne udgivelser.

Nu er det unge crew klar til at overtage Europa med en tour, de skyder i gang Belgien denne september og som bringer dem til blandt andet til Spanien, Frankrig, England og selvfølgelig Danmark, hvor de indtager Pumpehuset.
Tirsdag
2. okt 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
240 Kr. + gebyr
?>