PUMPEHUSET og Soulkitchen KB Præsenterer
Y&T

I år giver Y&T den første koncert i Danmark I næsten 10 år!

Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule og Aaron Leigh tilhører den skare af musikere, der aldrig giver en dårlig koncert. Det er energi, det er sved og der leveres altid, når Californiens stolte hard-rockere står på scenen.

Sagaen om Y&T startede i midten af 1970’erne på rockklubber rundt omkring i USA og voksede til udsolgte arenaer over hele verden. Y & T satte de følgende årtier standarden for, hvordan hard rock skal lyde og turnerede med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith og Mötley Crüe. I dag er Y&T et af de få bands fra perioden, som stadig turnerer og gør det med gigantisk værdighed og spilleglæde.

Y&T er kendt som et af de mest hårdt arbejdende hard rock-bands, og det har gjort gruppen til publikumsfavoritter og et liveband, man kan regne med.

Med en imponerende diskografi har de solgt mere en 4 millioner albums og skabt udødelige rock-anthems som “ Forever “, "Rescue Me", "Mean Streak" og klassiskeren “Summertime Girls“. Bandets seneste album “ Facemelter “ blev udgivet i 2010.
Torsdag
12. okt 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
380 Kr.
?>