PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
X Ambassadors
Support: Nellie Cortado

Indie-outsiderne fra Brooklyn er klar til at gøre februar brandvarm

Oplev X Ambassors’ energiske, inderlige og genretrodsende univers live, når de besøger København på deres kommende "Townie Tour" den 9. februar i Pumpehuset.

X Ambassadors, der består af de to brødre, Sam og Casey Harris, samt deres barndomsven Noah Feldshuh, startede ud som et alt-rockband fra Ithaca og som outsidere på Brooklyns spirende inde-scene. Men med udgivelsen af deres nu platincertificerede debutalbum ”VHS” i 2015, fandt bandet hurtigt sig selv i toppen af Billboard-hitlisterne.

Albummet behandlede personlige og sociale problemer, blandt andet på nogle af deres utvivlsomme hits som ”Unsteady” og ”Renegades”, og bragte en tre år lang turné-odyssé over hele verden og store festivaloptrædener med sig

Bandets helt særlige lyd og fortolkning af musik har også ført til en lang række musikalske samarbejder. De har for eksempel arbejdet sammen med Eminem på hans album Revival fra 2017 og produceret flere sange på Lizzos album Cuz I love You fra 2019. De har ligeledes leveret soundtracks til store film- og serieprojekter såsom ”Game of Thrones”, ”Blight” og ”Blade Runner: Black Lotus”.

Siden X Ambassadors’ debut, har bandet turneret USA tynd i forlængelse af udgivelsen af deres andet album ORION, efterfulgt af deres 60’er og 70’er-soul og R&B inspirerede EP Belong, og de er nu aktuelle med deres tredje og mest ambitiøse album The Beautiful Liar.

Fredag
9. feb 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
340 Kr.
Support:
Nellie Cortado
I Nellie Cortados musikbibliotek er der altid fokus på the groove; det skal være funky, det skal give energi og det skal tale til alle dem der elsker at bevæge sig. Fredagsstemningen bliver serveret som en tapas af disco, groovy pop og dansabelt vocal/disco house fra hele verden.
Placeholder image
?>