PUMPEHUSET Præsenterer
Workers in Songs – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Workers in Songs
Workers in Songs spiller Folk’n’Country med selvskrevne sange inspireret af den gamle amerikanske sangskriver tradition med gode historier og fokus på live oplevelsen. De er et af de få danske bands der rammer den samme outlawcountry-genre som Bob Wayne. Denne pulje bliver yderligere begrænset, hvis man vægter live erfaring højt. Samtidig har Workers in Songs et stort katalog af dynamiske sange og kan, uden at gå på kompromis med kvaliteten, optræde i forskellige konstellationer, fra 6 pers. helt ned til solo, og på den måde tilpasse sig hovednavnets tekniske opstilling og ønsker. Selv under koncerter i fuld opstilling vil man opleve numre hvor bandet spiller som f.x. trio da det er en del af deres minimalistiske tilgang til musik.

Workers in Songs udgav i april 2013 deres debutalbum For Grandpa med 342 fremmødte til deres release koncert på Loppen i København. Diverse anmeldere har også vist deres anerkendelse af arbejdet, bl.a. Gaffa, der kalder det ”et stilsikkert og energisk musikalsk udtræk” og giver det 4/6 stjerner. I-stereo.dk giver det 4,5/6 med ordene ”En perle for sin genre”, hvilket bakkes op afLydtapet.dk, med 5/6 og overskriften ”Potent udspil fra vanvittige country-rockere” og cementeres af Rootzone.dk som stempler For Grandpa som ”et af de mest lovende debutalbums i 2013”.

I sommeren 2013 var Workers in Songs på albumtourné med 18 koncerter på spillesteder og festivaler, deriblandt Alive festival i Thy og den nye upcoming festival UHØRT hvor de blev udvalgt af erfarne branchefolk mellem 275 andre ansøgere.
Til maj 2014 vil Workers in Songs igen være aktuelle med en single samt en musikvideo, der i september vil blive fulgt op af bandets andet album.
Torsdag
3. jul 2014
dørene åbner
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>