PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Wolfheart

Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Til foråret 2021 vil Europa opleve en invasion af en firbandshær fra Finland, som intet ægte metalhoved kan undslippe.
De finske mestre i tung, melodisk dødsmetal, Wolfheart, indtager Pumpehuset den 14. april 2021, og det gør de med deres nye, anmelderroste fuldlængde mesterværk ”Wolves Of Karelia” i bagagen. Lige som naturen opretholder harmoni gennem et voldsomt sammenstød mellem skønhed og uforudsigelighed, udforsker Wolfheart den subgenre af metallen, som de selv er bannerfører for, nemlig ’winter metal’. ”Wolves of Karelia”-pladen kan snildt blive skrevet ind i metalhistorien som bandets mest intense plade, derfor er det nu, at danske Wolfheart-fans skal gribe chancen for at opleve bæstet i egen høje person.

Tuomas Saukkonen, frontmanden for Wolfheart er ekstatisk for den kommende tour: “Endelig får vi muligheden for at annoncere vores første headliner-tour. Det er en stor milepæl i ethvert bands karriere, og derfor er vi beæret over at tage på tour på Mors Principium Est, Bloodred Hourglass and Atlas. I særdeleshed et storslået finsk line-up. 2020 har virkelig ramt alle under bæltestedet, men 2021 er vores, og vi tæller allerede ned til at møde vores fans igen og udløse den voldsomste storm på scenen. I år tager vinden til og peger frem mod den kuling, vi har i vente!!”.

Med på turneen har Wolfheart medbragt de finske dødsmetal-veteraner Mors Principium Est. Bandet blev dannet i 1999 og har touret verden tyndt gennem årene. Mors Principium Est er uden tvivl et af den melodiske dødsmetals helt store bands og netop nu arbejder de på et nyt album, der bliver udgivet til oktober.

Som sagt bliver det en helstøbt finsk oplevelse, da aftenens to supportbands også er finske. Der er tale Bloodred Hourglass og Atlas. Førstnævnte står for melodier, aggression, energi og harske growls tilsat ren vokal. Atlas beskriver deres stil som ’northcore’ og medbringer deres moderne blanding af hårdtslående riffs sammensat med fordybende lydomgivelser inspireret af det nordiske tungsind. Se mindre
Onsdag
14. apr 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
200 Kr. + gebyr
?>