PUMPEHUSET Præsenterer
Win-Win – Vi elsker penge! Fra 14. - 24.01.


'Win-Win – Vi elsker penge!' er et uforudsigeligt show med latter, tårer og indsigt i pengenes flygtige væsen, hvor fire desperate mennesker jagter en kuffert fyldt med millioner af kroner. Hvor langt vil de gå for pengenes skyld? Vi ved det ikke – kun at vi elsker penge.

Vi tror, vi ved, hvad penge er. To+To er 4, har vi lært i skolen, men i pengenes verden er det ikke altid sådan. Der hersker pengenes egen lov, som ikke altid følger logikkens. 'Win-Win – Vi elsker penge!' udvikles med IRL-metoden, hvor et regelsæt strukturer skuespillernes arbejde, mens alt andet står åbent for virkelighedens uforudsigelighed. Der er intet manuskript. Ingen fastlagte stikord. Nuets magi råder fuldt ud. Selv publikum påvirker handlingens gang. Hver aftens forestilling er forskellig. Hvem, der ender med millionerne, ved ingen. Derfor kan det være sjovt, at se den mere end én gang, og vi har en særlig billetordning, der gør det nemt og billigt.

Teater 770° Celsius er et kunstnerisk kollektiv, som ud over instruktør Troels Christian Jakobsen består af en stor gruppe skuespillere og produktionsfolk. I denne produktion deltager skuespillerne Sigurd Holmen le Dous (fornylig set i Forbrydelsen III), Jan Overgaard Mogensen, Lotte Bergstrøm, Christian Hetland og Maj-Britt Mathiesen samt scenograf Rasmus Finsen.

'Win-Win – Vi elsker penge!' er anden del af Win-Win-trilogien, og følger i hælene på sidste sæsons uventede succes “Win-Win – Vi elsker arbejde!”. Vi spiller i Pumpehuset i København 14.-24. januar 2013.
Torsdag
24. jan 2013
dørene åbner
Showet starter
Pris
165 inklusiv gebyr Kr.
?>