PUMPEHUSET Præsenterer
Wild Belle

Vi må desværre meddele, at Wild Belle har været nødsaget til at aflyse koncerten i aften. Vi beklager mange gange, men ser frem til at se dem i Pumpehuset til efteråret! Købte billetter refunderes via Billetlugen.dk.

Wild Belle leverer med deres blanding af afslappet reggae, pop, afrobeat og indie et oplagt lydspor til årets mange sommerfester. Og solen skinner med garanti også den 16. juli, når de kan opleves live i Pumpehuset for første gang.

Søskendeparret Natalie og Elliot Bergman udgør den hypede duoen Wild Belle. De udgav debutalbummet ’Isles’  i foråret og har fået masser af rosende ord med på vejen for deres blanding af indie, reggae, motown pop og afrobeats.

Specielt førstesinglen ’Keep You’, har været med til at bringe duoens musik ud til det helt store publikum. Blandt andet har søskendeparret optrådt på de helt store amerikanske festivaler som SXSW, Coachella og Lollapalooza.

Wild Belle høster da også fine anmeldelser for deres liveshows: ”The Bergmans are an effective tag-team of sunny seduction and their songs have a shininess and immediacy...”, skrev The Guardian efter en koncert i Glasgow i april måned.
Tirsdag
16. jul 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>