PUMPEHUSET Præsenterer
Whores & Thieves
The Wave Of The Stone + Gonzo Morales

Whores & Thieves står som mønsterbrydere i et retrospektivt perspektiv. Bandet er en yderst velsammenspillet enhed, og deres ægte og rendyrkede rocklyd er ikke gået ubemærket forbi publikum og anmeldere.

Fremragende liveband
Siden bandets første koncert i februar 2012 er det i år blevet til 18 optrædener på blandt andet SPOT Festivalen, Skanderborg Festivalens Live Camp, ”TAK ROCK!”s EM opvarmningskoncerter i Kongens Have i København,  By i By i Aarhus samt koncerter på Pumpehuset, Tobakken, Gimle, RUST og mange flere.

Den tætte live‐kalender, samt at sangen ”Digging Holes” har ligget i fast rotation på P6 BEAT sammenholdt med reaktionerne på bandets EP og debutalbum, er alle stærke indikatorer på at Whores & Thieves’ fortolkning af rock går rent ind.

I livesammenhæng levererer Whores & Thieves en massiv- og intens energiudladning. De mange koncerter og den store efterspørgsel er da bevis på, at rocken langt fra er død, men tværtimod lever i bedste velgående. Whores & Thieves skal ses live.

One take = ufiltreret rocklyd
Med alle muligheder for at finjustere og lave den bedst lydende rockplade har bandet valgt at gå i stik modsatte retning. De er gået helt tilbage til rødderne, hvor musik blev indspillet i ét take, uden snyd, for at skabe et mere autentisk lydende album.

"Anti Echo Chamber" er indspillet i et moderne studie på en gammeldags facon. Sangene på pladen er komponeret få minutter før, de er blevet indspillet i ”one-¬‐takes” med et dogme om, at der ikke måtte pilles ved indspilningerne bagefter. Dogmen lyder, at alle spor skal indspilles i ét take. Der må ikke klippes, rettes eller autotunes på noget som helst. Det man hører på ”Anti Echo Chamber” er, hvad de fem medlemmer kan præstere, når de spiller sammen som Whores & Thieves - uden tilsætningsstoffer!

Det har rusket i medlemmernes forfængelighed, men også givet pladen en energi og et liv der ikke høres på mange indspilninger i dag. Whores & Thieves svinger- og spiller sammen, så den ægte rockenergi kan mærkes gennem højttalerne - både i bandets høj-oktane rocknumre, deres næsten engelsk inspirerede up-tempo sange og de mørke, sumpede numre, der med udgangspunkt i den allermest slæbende country og dystre spirituals viser alsidighed og dommedagsmørke.
Lørdag
17. nov 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
80 Kr. + gebyr
The Wave Of The Stone
Placeholder image
Gonzo Morales
Placeholder image
?>