PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
WhoMadeWho
Taragana Pyjarama

WHOMADEWHO OVERTAGER PUMPEHUSET EN WEEKEND I OKTOBER OG TAGER PÅ DANMARKSTOUR

Med udgivelsen af den enormt anmelderroste "Dreams" fra marts, fik den københavnske trio endnu engang manifesteret sig som ét af de stærkeste bands på den danske musikscene. Med bl.a. singlerne "The Morning" og "Dreams" i baghånden og en legendarisk åbning af P3 GULD prisfesten, invaderede WhoMadeWho tre danske byer i april - kulminerende med en totalt udsolgt koncert i Store Vega, hvor de nok engang fik testet gulvbræddernes smidighed i den gamle sal. Gik du glip af trioens optræden til P3 Guld – kan du se den her: http://goo.gl/SS16Am.

Med "Dreams" sneg der sig nok en vis eftertænksomhed ind i bandets musik på det seneste udspil, men skulle man bilde sig ind, at dette er lig med mindre feststemning til deres koncerter, bliver ens antagelser gjort til skamme: Bandet er notorisk kendte for at kunne skabe en festlig stemning som ingen andre herhjemme, hvor deres eklektiske tilgang til musikhistorien appellerer til både det pumpende hjerte og den vippende fod.

Trods bandets store travlhed med at imødekomme forespørgsler fra fans i det meste af verden, er der fundet tid til at besøge flere danske byer denne gang, hvor de besøger ni danske byer til efteråret.

Touren indeholder bl.a. to shows i København, hvor WhoMadeWho 31. oktober og 1. november overtager Pumpehuset i København og er selv medvirkende til at skabe rammerne omkring en weekend, hvor der med garanti bliver ligeså fugtigt som i matriklens gamle dage, når WMW præsenterer 2 dage med både support, efterfest og andre indslag.

Til at supporte har bandet valgt den danske elektroniske musiker Taragana Pyjarama. Når WhoMadeWho har fået endorfinerne til at bruse rundt i kroppen, fortætter festen nemlig med DJ-sets af den københavnske wunderkid Eloq, mens Lulu Rouge lukker ballet.
Lørdag
1. nov 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
180 Kr. + gebyr
Taragana Pyjarama
Placeholder image
?>