PUMPEHUSET Præsenterer
White Ocean + Telescope For The Blind – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi White Ocean
Københavnske white ocean med medlemmer fra Norge, Danmark og Tyskland spiller alternativ folk rock. Musikken er stemningsfuld, poetisk og til tider dyster. Sangene har alle en historie at fortælle og handler om emner som død, liv og kærlighed, krydret med skæve og bizarre skæbner. Efter udgivelsen af deres debutplade WOODS i starten af 2013, et års arbejde med sangskrivning, udvidelsen fra en trio til en kvartet og masser af koncerter, er white ocean nu klar med deres andet album, HAZE, indspillet i Viktoria Studio i København.

Biografi Telescope For The Blind
Bandet tager inspiration fra forskellige genrer, såsom rock, folk og hiphop og oversætter dem til deres eget univers af iørefaldende melodier og en unik lyd. Telescope For The Blind består af fem venner fra forskellige lande, som mødtes i København: Eamonn Rainey fra Irland på vokal og guitar, Jimmy Weston fra Australien på trommerne, Christian Worm fra Danmark på lead guitar, Steve Green fra England på keyboard og Mathias Wedeken fra Tyskland på bas. Når de spiller live, smitter bandet publikummet med deres energi og impulsivt optræden og skaber således en elektrisk og mindeværdig oplevelse. I efteråret 2013 er bandet spontant taget ud i skoven, i nogle venners sommerhus, og har indspillet sangene til deres første EP med titlen ”It Is What It Is, Clint!”. Denne stemning af umiddelbarhed, entusiasme og følelsen af at starte noget nyt kan høres på indspilningerne. Sangene bliver gradvist offentliggjort på bandets soundcloud- og facebook-side.

Onsdag
9. jul 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>