PUMPEHUSET Præsenterer
Where Did Nora Go

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Where Did Nora Go
Bag navnet Where Did Nora Go står cellisten, sangeren og komponisten Astrid Nora. Hun er blevet sammenlignet med ikoner som Antony Hegarty, Björk og Kate Bush og blev i 2014 nomineret af GAFFA som ’Årets Danske Kvindelige Kunstner’. Med hendes soloprojekt Where Did Nora Go skaber den intense og dramatiske Nora et unikt og dragende univers, centreret omkring hendes omnipotente cello og karismatiske stemme. Med sin længselsfulde vokal, vikler hendes sange sig som uimodståelige sløjfer rundt om publikum. Hun har modtaget stor opmærksomhed og et hav af roser for sine 3 udgivelser i både ind- og udland, og har turneret flittigt i og udenfor Danmark – senest som support for Saybia i Holland og som support for Matt Corby på Store Vega.
Søndag
28. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>