PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Warhaus

Warhaus bringer sit mesterlige og finurlige mørke univers tilbage over Danmark, når den belgiske crooner indtager Pumpehuset med det helt nye album Ha Ha Heartbreak 28. marts.

Der er gået et halvt årti siden Warhaus, hjernebarnet af den belgiske musiker Maarten Devoldere (Balthazar), vandt musikhjerter i hele verden med de anmelderroste udgivelser We Fucked a Flame into Being (2016) og Warhaus (2017).

Og nej, det er ikke fordi han har benyttet den efterfølgende periode til at skrive og forfine nyt materiale hjemme i Ghent, faktisk det modsatte. Sangene på det kommende nye album Ha Ha Heartbreak kom fossende ud af ham i løbet af et blot tre ugers ophold i Palermo. Alt Devoldere havde brug for, var ensomheden i et hotelværelse, en guitar, mikrofon og et hjerte, der for nyligt var blevet knust i tusind stykker.

Warhaus er med sine tidligere udgivelser blevet kendt og elsket for netop sin evne til at formidle det mørke, intense og melankolske, i et musikalsk univers, der til tider trækker på referencer fra Leonard Cohen, Serge Gainsbourg og Nick Cave, og som Gaffas koncertanmelder har beskrevet som ”både fyldigt, rummeligt og smaskhamrende påtaget liderligt”.

Live akkompagneres Devoldere af sit band, der senest gæstede Danmark i et komplet udsolgt Hotel Cecil i 2018. Danske fans kan nu begejstres over, at gensynets glæde ikke er lang væk, når Warhaus indtager scenen i Pumpehuset til marts.
Tirsdag
28. mar 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
?>