PUMPEHUSET og Offbeat Præsenterer
Wangel
Noréll

I starten af 2015 blev Wangels første single ”Seoul” P3s Uundgåelige. Siden da har DR spillet Wangel over 1.000 gange i æteren. Den 18. april udkom EP’en ”Eternal History”. Sommeren stod på en række koncerter og ikke mindst en fantastisk SPOT Festival og Roskilde Festival. I oktober sluttede koncertåret af med en totalt udsolgt koncert på Vega. Her blev sløret også løftet for nogle af de nye sange der vil være at finde på debutalbummet, der udsendes i det tidlige forår.

Albummet er ved at være færdigindspillet, og nu kan en større forårstour offentliggøres. Og det er ikke kun Wangels fans, der glæder sig.

"Jeg er virkelig begyndt at nyde at optræde med min musik og det vil jeg gerne vise folk. Jeg glæder mig meget til den her forårsturne og til at spille de nye numre. Jeg er spændt på at høre og se folks reaktioner, fordi det betyder alt", udtaler Peter Wangel.


Noréll

Norden er lagret dybt inde i hjertet af Noréll. Udgangspunktet er scandi-pop med en stærk og karakteristisk kvindelig vokal, der bygges op med energiske og kantede alt-pop produktioner, som både har inspiration fra hiphop og Chicago house. Deres første single The Great Escape kom på gaden i semptember 2015. Debut EP’en lander før sommeren 2016.

Lørdag
23. apr 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
140 Kr. + gebyr
Noréll
Placeholder image
?>