PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Wakey Wakey

Wakey Wakey er Michael Grubbs’ musikalske alias. Han startede det hele som et soloprojekt, hvor han – alene bag et klaver – leverede musik (herunder sangen ‘War Sweater’) til tv-serien ‘One Tree Hill’, som han også havde en lille birolle i.

Han er klassisk trænet i Beethoven og Bach, men som teenager opdagede Grubbs klaverspillende popidoler som Elton John og Billy Joel, hvilket med ét satte sit præg på hans musik. Og dengang som nu jager han målrettet den perfekte popsang.

Siden Grubbs søsatte projektet har Wakey Wakey skiftet form utallige gange, fra solo til band og tilbage igen; det er spontaniteten bestemmer, hvordan det hele udvikler sig. Hovedpersonen er nemlig lykkelig gift og spiller udelukkende musik, fordi han elsker det.

Grubbs har blandt andre turneret med James Blunt, og han har tidligere givet en enkelt koncert i Danmark, da han sidste år gæstede det lille københavnske spillested, BETA. Men til marts vender han altså tilbage, som Wakey Wakey, og utvivlsomt i en ny inkarnation.

Lige nu er Wakey Wakey aktuel med EP’en ‘Homeless Poets’, der blev indspillet tidligere på året, helt spontant over få dage, og som i sidste ende affødte materiale til et helt album. Resultatet ‘Overreactivist’, udkommer til februar, og kort efter kommer han forbi Københavns Pumpehuset.
Tirsdag
15. mar 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>