PUMPEHUSET Præsenterer
Wafande - ungdoms-koncert

Det er nok de færreste børn og unge der får lov til at gå til koncert en lørdag aften kl. 22.00. Derfor har Wafande besluttet at spille to tidlige koncerter i Pumpehuset for at give sine yngre fans mulighed for at opleve ham og hans fantastiske band live.

Selve koncerterne bliver som dem, han normalt giver - det er kun spilletidspunkt, der kommer til at ligge tidligere. Det er meningen, at det skal være koncerter for børn og de helt unge, så voksne har kun adgang som ledsager til børn eller unge under 15 år.

Hele Danmarks reggae-stjerne Wafande har siden han udgav debutalbummet "Du Ved Det", været en af de mest spillede artister på radiostationerne med sine store hits "Giv Mig Et Smil", "En Anden", "Uartig" og "Drik Ud". Han er vokset op på Christiania og i Frankrig. Hans Far er fra Tanzania og hans mor er dansk/fransk. Han er selv indbegrebet af happy vibes og tror på at et positivt sind kan få os langt. Om sit sommerhit – og for den sags skyld om hele sit musikalske udgangspunkt – siger han selv: ”Jeg har det sjovest, hvis folk er glade”.

Wafande startede egentlig i en helt anden boldgade, som en særdeles talentfuld basketballspiller - med plads på ungdomslandsholdet, i Frankrig hvor han boede, til han var 15. Derefter drog han til Danmark, hvor musikken fik tag i den unge mand. Udgangspunktet var dengang hiphop og rap og sproget var engelsk. Skiftet til reggae og danske tekster kom i 2010, hvor Wafande blev opfordret til at medvirke på compileringen ”Alis Riddim”. Her leverede han sit første dansksprogede nummer nogensinde: ”Lang vej hjem”. Nummeret blev produceret af Pharfar og Fresh I – de samme to, der har stået bag produktionen på ”Du ved det”.
Lørdag
19. okt 2013
dørene åbner
10 & 14
Showet starter
11 & 15
Pris
120 Kr. + gebyr
?>