PUMPEHUSET Præsenterer
Wafande (ungdomskoncert)

Søndag den 27. marts indtager Wafande Pumpehuset fra morgen til aften, når han med et spritnyt og vildt liveshow, giver dobbeltkoncert for både sine yngste og ældste fans.

De yngre fans skal nemlig også have mulighed for, at mærke den helt rigtige spillestedsstemning. Wafande starter derfor allerede om eftermiddagen, med et ungdomsshow, der bliver ligeså sjovt, improviserende og hæsblæsende som altid. I den anledning er prisen også særligt ungdomsvenlig og voksne ledsagere er selvfølgelig velkomne til samme pris. Det er dog meningen, at det skal være en koncert for det yngre publikum, så om eftermiddagen har voksne kun adgang som ledsager til børn eller unge under 15 år. Til aftenenkoncerten er der til gengæld ingen voksenregler, så der tropper man selvfølgelig op lige så danseglade som man plejer.

Wafande er uden tvivl en af landets største reggae-stjerner og en af de mest spillede artister på de danske radiostationer. Inspirationen kommer fra Jamaica og Afrika og genrer som reggae og dancehall, og i samarbejde med producerteamet Donkey Sound, alias Pharfar og Fresh-I, har Wafande også vist sig som en habil popsnedker. Det er den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra EP’en ’Grand Danois’, et godt eksempel på, og da den udkom i 2015, blev den også straks Ugens Uundgåelige på P3.
Søndag
27. mar 2016
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris
120 Kr. + gebyr
?>