PUMPEHUSET og W.A.S. Entertainment Præsenterer
W.A.S. Entertainment Launch Party

Siden We Are Suburbans opstart i 2017 er der sket meget. I takt med at ejerkredsen er blevet udvidet, har virksomheden udviklet sig, og We Are Suburban er gået fra at være et enkeltmands managementbureau til at være et full-service musikselskab med skræddersyede forløb til udvikling af talenter.

Fra den 10. august 2020 vil W.A.S. Entertainment officielt være det nye navn for We Are Suburban, og for at fejre begivenheden inviterer W.A.S. Entertainment til Launch Party i Pumpehuset i hjertet af København! Festen vil være en showcase af selskabets artister, og der vil være koncerter i både Pumpehusets store og lille sal med fri entré for alle.

LINE UP:
Reveal Party
Brimheim
Blæst
+ more to be announced

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Torsdag
8. okt 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
Fri entré
?>