PUMPEHUSET og fmk.NU Præsenterer
Von Dü

Efter at have samlet energi i alle dens former er Von Dü i den grad klar til at ryste kroppen og slippe hæmningerne - igen! Og det følges op med et nyt album til april 2023.

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Med tre albums og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som en af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder - og favner langt bredere end den ska og reggae-scene de oprindeligt kom fra. Efter et par rolige live-sæsoner er bandet nu begyndt at røre på sig igen – gamle idéer støves af og titelforslag til fjerde album prøvesmages.

Det er en naturlig opfølgning på singlen 'Genstart' fra 2012, der handler om at starte på en frisk. Sangen er en påmindelse om at livet fortsætter, selvom man måske har drukket for meget i weekenden og ikke helt har levet op til folks eller egne forventninger. Og som byder på små historier, de fleste af os kan relatere til. Samtidig giver Morten et hudløst ærligt indblik i sen-tyvernes turbulente singleliv.

Udgangspunktet er stadigt reggae, sangen er stadigt på dansk, bandet er stadigt ni mand og prikker stadigt gerne til vores alle sammen småborgerlige, forsmåede og forargede følelser med en spids kæp. Idéerne til nye Von Dü projekter vendes ihærdigt og ingen ved hvad der venter lige om hjørnet.

Med over 200 koncerter er hele Danmark blevet bandets hjemmebane. Uden radio-spilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreere en helt unik stemning til deres koncerter. Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.
Lørdag
15. apr 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>