PUMPEHUSET og Beatbox Booking Præsenterer
Von Dü
Holmen Hustlers

Da Pumpehuset åbnede i 2011, var det Von Dü, der blev inviteret til at sætte gang i åbningsfesten. Siden da har bandet etableret en gigantisk hjemmebanefordel i Pumpehuset og leveret en perlerække af legendariske shows fra scenen i Kransalen.

Det er altså et band på absolut hjemmebane, der for femte år i træk lægger an til en ekstraordinær koncertfest.

Von Dü er aktuelle med deres tredje album "Bankende Hjerter" og med en livetourné, som i løbet af de seneste seks måneder har taget dem hele landet rundt. Bandet er toptunet og slutter således koncertåret 2016 i deres egen urbane baghave i hovedstaden.

På en af deres mange turnéer rundt i landet er Von Dü faldet over fire funklende juveler – godt gemt væk i en plovfue på Nordfyn. Tilsammen udgør ædelstenene udkantsdanmarks finest - Holmen Hustlers - der leverer ægte dansk bonderøvshiphop serveret direkte fra hoften med tunge, slagkraftige beats. Holmen Hustlers varmer op til hovednavnet, og der er dermed er lagt op til en helstøbt aften, hvor provinsen møder det urbane i en brandfarlig cocktail. Festen afsluttes med DJ’s og efterfest med medlemmerne fra de to bands.
Lørdag
17. dec 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
115 Kr.
Holmen Hustlers
Placeholder image
?>