PUMPEHUSET Præsenterer
Von Dü

Der kommer en tid, hvor lysten til forandring skyder i vejret. Tiden byder på eftertænksomhed og nye kreative tanker. Tiden byder på et nyt Von Dü.
Efter flere år med fokus på koncertoplevelsen, vælger Von Dü nu at lægge fokus på sangene. Den nye udvikling har både haft betydning for kompositionerne men også tekstuniverset. Velkommen til et nyt twist af den danske reggaescene!

Fred i stormen
"Fred i stormen" er for Von Dü et udtryk som passer rigtig godt til den kreative process, som tilblivelsen af den nye EP har været. Med deres nye studiefaciliteter har de været helt fri til at gøre numrene så gode, som folk fortjener at få dem, uden at de har følt noget forventningspres som kunne have besværliggjort processen. V-JUICE (studiet) er en oase der giver dem lov til at videreudvikle den lyd der definerer dem, uden de, i processen, mærker pres fra bookere, fans, managere eller lignende.

Prominente herre involveret
Von Dü valgte dog ikke at være alene om det denne gang. De inviterede nemlig Pato Siebenhaar med på projektet som producer. Derudover har de også fået Stunn Gunn fra Eagger & Stunn til at mixe sangen "Du En Pige", de resterende sange på EP'en er mixet af Hollywoodbaserede Richard Furch. Richard har mixet for store kanoner, som Prince, Frank Ocean og Outkast.

Skåret ind til benet
Kompositionerne er strammet ind, de er pudset, de er skarpe. Men tekstuniverset får heller ikke lov til at blive ved det samme. Den nye EP byder både på små historier, som de fleste af os kan relatere til, men derudover giver Morten et hudløst ærligt indblik i sentyvernes turbulente singleliv.

Hør singlen "Genstart" her
Lørdag
28. mar 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
22.00
Pris
140 Kr. + gebyr
?>