PUMPEHUSET Præsenterer
Von Dü

Von Dü præsenterer et håndspillet og fuldstændigt liveorienteret alternativ d. 10 maj, når play-backens flagskib, Eurovision Song Contest, lægger til kajs på Refshaleøen.

Bandet, der dyrker sceneshow og stage-presence, ligesom de fleste MGP-deltagere, har nemlig valgt at slå dørene op for et stort anti-play-back-show, der udover et tilrettelagt showmæssigt indhold, vil fokusere på autentisk musikalsk nærvær.
Til lejligheden har bandet allieret sig med liveproducer Kristian Koch samt en fyrværker, der har stået for pyroteknik hos bl.a. Beyonce, Roger Waters og Slipknot.

Forsanger Morten Nygaard udtaler: ”Hver mand, sin smag - ingen tvivl om det. Men i Von Dü’s verden skal musikken sgu være levende! Og jeg tror faktisk, at der er en del danskere derude, som ikke stiller sig tilfredse med bare at sidde foran skærmen og klappe i takt til et overproduceret backing-track.”

Koncerten i Pumpehuset bliver en premiere på bandets nye liveshow efter en længere pause fra scenen. Der er derfor lagt op til et splinternyt show, som vil byde på helt ny musik – herunder seneste single ”Du En Pige”. Von Dü lover dog samtidigt at publikumsfavoritter, som ”Sommer i Danmark”, ”Voksentøj” og ”Wienerfritzl” m.fl., også vil være at finde på den nye set-liste.
Lørdag
10. maj 2014
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
120 Kr. + gebyr
?>