PUMPEHUSET og Hygge Factory Præsenterer
Vinyl! 2014

Fredag den 31. januar slår Hygge Factory dørene op til en storslået event i Pumpehuset for at fejre udgivelsen af vinylpladen "Midt i København". Du kan bl.a opleve: De Høje Hæle, Mads Mouritz, Mike Sheridan, Jonas Villumsen, Ali Sufi, Battle, Penny Police og MemoHi.


“Midt i København” er en ny pladeudgivelse med ni originale numre skrevet af unge (15-20 år). De unges numre er indspillet af kendte kunstnere, og denne aften kan de høres live i Pumpehuset!

Titlen på pladen er en hyldest til asylansøgeren Erol, som er en af de unge sangskrivere i Vinyl! 2014. Med mod og ærlighed beskriver han i en kærlighedssang til København, hvordan hans liv kunne have set ud, hvis han havde haft chancen for at være en almindelig teenager i København. I stedet har han siddet de sidste tre år i asylcenter Kongelunden og ventet på en afgørelse i en sag, som han i november fik at vide, at han havde tabt. Den 12. december skulle Erol sendes rilbage til Kosovo, men der er stadig håb: Erol er stadig i Danmark, og vi håber, at han er sammen med de andre sangskrivere midt i København, når vi fejrer udgivelsen, der skildrer en ny generation i styrke og i afmagt.

Støt Vinyl! 2014 og køb din billet HER.

PROGRAM
Kl. 17.30
Hør pladen! Lyt til tonerne af “Midt i København” og oplev de hemmelige pop-up koncerter. Der er også mulighed for at få is, lidt mad og kakao i maven!
Kl. 20.00 Koncerten starter! Oplev musikken fra ”Midt i København” og andre numre opført af kunstnerne, der har været med i Vinyl! 2014.
Pris: 50 kr. / 30 kr. for unge under 15

Pladen – en flot double-gate-fold 180-gram vinyl illustreret med et originalt værk af John Kørner – koster 200 kr. og er til salg hele aftenen. Al overskud går til Hygge Factorys fremtidige projekter med unge. Læs mere HER.

Vinyl! 2014 er realiseret med støtte fra Kulturministeriet, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Københavns Kommunes Musikudvalg, Rytmisk Musikkonservatorium, Frederiksberg Musikskole, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, DR og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Fredag
31. jan 2014
dørene åbner
17.30
Showet starter
20.00
Pris
30/50 Kr. + gebyr