PUMPEHUSET og Beatbox Booking Præsenterer
Vinterbyhaven

Fredag den 29. januar fylder vi Pumpen med planter og grøn sommerstemning, når vi fejrer en af de bedste somre i Byhaven, med over 100 forskellige bands på scenen og mere end 10.000 besøgende gæster.

Denne aften rykker vi nemlig Byhaven ind på Pumpens scener og spreder sommervibes i vintertiden med det bedste, der er på vej op af den spirende danske musikscene. I baren byder vi på lækre drinks og masser af Royal økopilsnere, og i vanlig byhavestil vil vi i løbet aftenen selvfølgelig også dele præmiere ud til heldige gæster.

Aftenens musikprogram har Byhavens bestyrer nøje udvalgt sammen med Beatbox Booking, og repræsenterer både et lille udpluk af sommerens byhaveopture samt helt friske acts. I kan derfor glæde jer til: de norske rockbrødre i Fjorden Baby!, poetisk og eksperimenterende popmusik fra Katinka, Soho Rezanejads mørke electropop, den danske Mac DeMarco, Aksglæde, The Rituals indianerrock, den københavner-bosatte singer-songwriter Of The Valley, Rasmus Brix’ minimalistiske folk, garagerockerne The Strips og sidst, men ikke mindst, mørke elektroniske beats fra Shadow Age.
Fredag
29. jan 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
100 inkl. gebyr Kr.
?>