PUMPEHUSET Præsenterer
Vinterbyhaven 2022

Velkommen til Vinterbyhaven 2022 - det bliver helt genialt at se jer igen, for vi har i den grad savnet jer, siden Byhaven gik i vinterhi i september. Den 12.  februar vækker vi Byhaven igen og flytter hele molevitten - bænke, borde, kulørte lamper, sommerlige cocktails, skør naturvin og kolde økopilsnere fra Royal Beer - indenfor i Pumpehuset og holder en ægte sommerfest a la Byhaven. Oplev koncerter med Lucky Lo, Julie Pavon, Josie Amadonna, Atusji og Debbie Sings - vi fyrer den desuden af med karaoke og bingo.

Desværre må Debbie Sings aflyse sin optræden. Tidsplanen ser således ud:
KL. 18.30 - DØRE

KL. 19.00 - BINGO

KL. 20.00 - LUCKY LO

KL. 21.00 - JULIE PAVON

KL. 22.00 - ATUSJI

KL. 23.00 - JOSIE AMADONNA

KL. 23.30 - KARAOKE & DJS EMMA ACS + JOSEFINE WINDING


Lucky Lo
Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.

Julie Pavon
Julie Pavon indtager Vinterbyhaven med sin uovertrufne vokalbårne elektroniske musik, som emmer af house, catchy pop og fremragende lyrik.

Gennem de seneste par år har Julie finpudset sit musikalske håndværk og arbejdet på sit soloprojekt ”Julie Pavon”, som er en frirum, hvor hun kan eksperimentere med sin umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning, mens det også er en måde for hende at processere sin indre uro og glæde. Julie opfatter ”Julie Pavon” som en reagerende version af sig selv, båret frem af de kontraster, hun oplever i livet, og de energier, hun møder. Julie skriver selv sin lyrik og sine melodier og producerer sammen med Uffe Christensen projektets instrumentelle dele. Gennem lyrikken udforsker og ikke mindst udfordrer Julie sit syn på samfundet, sin generation og sin indre dualitet. Vokalen og lyden matches med visuelt rå og konfronteret videoer og billeder.

I oktober 2020 udgav Julie Pavon sin første single ’Herd Animals’, der fik premiere på Soundvenue og sidenhen modtog masser af positiv medieopmærksomhed fra bl.a. DR. Single nummer to ’Jealous’ fik verdenspræmiere den 24. februar 2021 – også på Soundvenue – og blev første internationale udgivelse, der førte til debut på BBC. Sidenhen har den ’Jealous’ fået vind i sejlene og er blevet spillet i over 13 lande.

Atusji
Atusji er Terkel Atsushi Røjles soloprojekt (Virgin Suicides), hvor han udforsker singer-songwriter-tradition gennem et moderne r'n'b- og hiphopfilter. Atusji er et rum, der undersøger den fremmedgørelse, der er i et være ung i den her
mærkelige verden. Et musikalsk rum, hvor det er muligt at sætte musik til følelsen af at være fanget mellem
kulturer, mellem virtuelle virkeligheder, være akavet, være stærk og vokse midt i det.

Når Atusji har været størst har han været lydside i store film og tv-produktioner, Terrace House (Netflix) og været flittig spillet i din radio, og i skiftende konstellationer spillet koncerter til fx Vegas Udvalgte, SPOT og efterhånden været landet rundt og spille. Efter at have udgivet 2 albums og 1 EP på 2 år, er Atusji nu i gang med at skrive næste
kapitel. I sommeren 2021 spillede Atusji en fremragende akustisk koncert i Byhaven, men indtager Vinterbyhaven med fuldt band.

Debbie Sings (desværre må Debbie Sings aflyse sin optræden)
23-årige Sophia Hage, der før slog sine folder i powertrioen Jenny, er klar med sit soloprojekt Debbie Sings. Det er endorfinudløsende, maksimalistisk musik, fuld af energi og information, der foregår lige på kanten af nuet. Debbie Sings er et eskapistisk frirum - mere post-moderne, end det er moderne at snakke om; fuldstændigt hyperreferentielt og uden tanker om et kvalitativt musikalsk hierarki.

Alt er tilladt så længe, det er befordrende for nummerets kerne. Der er tale om et kaotisk og intenst univers, der trækker tråde til gabber og metal lige så meget som til mainstream popmusik, der danner den centrale, sang-strukturelle akse, Debbie Sings snurrer omkring.

Debutsinglen Satanizer kan streames allerede nu – og hvis den lige skal hypes med en metafor, kan den beskrives som Mario Karts mest berømte (og fedeste) bane Rainbow Road, der mases og eksploderer i midten af en kollision mellem himmel og helvede. Hvis det var en farve, ville det være selvlysende. Hvis det var en smag, ville det være helt overdrevet syrligt. Det ville næsten være for meget, hvis ikke det var så goddamn catchy.

Josie Amadonna
Først kunstner til Vinterbyhaven 2022 er den kække karismatiske rapper Josie Amadonna. Den unge rapper og sangerinde Josie Amadonna trækker dig med ned i sit udtryksfulde univers med hendes forførende stemme og kække rim. Hun har netop udgivet singlen ’Donkey Kong’, som er at finde på P3s rotationsliste samt er med på deres Bobler liste. Soundvenue havde senest premiere på musikvideoen til den energifyldte sang. Josies sange kredser særlig om hovedelementerne som fest, farver, lange sommernætter og gode vibes. Inspirationerne kommer bl.a. fra Childish Gambino, Kidd og Doja Cat, som alle spiller ind i hendes univers. Teksterne er fyldt med selvironi, humor og flabede rim. Dette kombineret med hiphop og RnB produktioner skaber Josie Amadonna en eksplosion af positiv energi. Hendes vokal er det ene øjeblik syngene og laidback, mens det næste øjeblik, sprængfyldt med spydige raplinjer. Josie Amadonna var finalist i DR Karrierekanonen 2021.

Billetter
Early bird-billetter: UDSOLGT
Normal pris: 160 DKK

Dørene åbner kl. 18.30 og festen fortsætter til langt ud på natten.

Vi ses, venner
Lørdag
12. feb 2022
dørene åbner
18.30
Showet starter
20.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>