PUMPEHUSET og Silvertip Agency Præsenterer
Vinterbyhaven

Pumpehusets Byhave vækkes fra vinterhiet lørdag den 20. januar, dog i en anden form end man kender den. Byhaven rykker nemlig indenfor i varmen og bliver for 3. år i træk til Vinterbyhaven.

I Vinterbyhaven kan du få dig det skud sommer, som vi alle hungrer efter i januar, da Byhavestemningen genskabes indendøre, og vi fylder Pumpehuset med det allerbedste fra Byhaven. Kastanjetræet lader vi dog stå, men indenfor rykker vi borde, planter og kulørte lamper, mens vi fylder baren med Byhavens signaturdrinks og masser af lunende sommervibes. Der vil selvfølgelig også være plads til byhaveklassikeren bingo, og det allervigtigste: en særligt udvalgt håndfuld friske acts fra den danske musikundergrund. Sådan som man kender det fra Byhaven, hvor man sommeren igennem kan høre sit kommende favoritband.

Vi er stolte af det musikprogram, vi sammen med Silvertip Agency i dag kan annoncere. Det er en god blanding af det bedste fra den danske upcoming-scene lige nu. Pumpens sal kommer nemlig til at blive fyldt med øreklæbende semi-syntetisk pop fra Slowes, fantastisk hiphop-soulede Iris Gold, noget af det bedste nye danske alternative pop ved Marshall Cecil, halvpsychedelisk synthpop leveret af Girls’ Night Out, mens Fergus Murphy og Kristian Karl sørger for, at stemningen holdes varm og sommerlig med dj-sets, der kan få selv den koldeste januaraften til at virke frodig og lun.

Aftenen åbnes med quizmaster, og Byhavebestyrer, Markus, der er vært for endnu et legendarisk spil Byhavebingo, hvor man kan vinde koncertbilletter, bobler, øl og meget mere. Herefter tager musikken over, og man vil som i sommerens Byhave kunne stå helt oppe foran og nyde musikken, eller bare lade sig omslutte af den, mens man sidder mageligt med en stor økopilsner ved et af de mange borde og bænke under kulørte lamper.
Lørdag
20. jan 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
120 Kr. + gebyr
?>