PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Vinnie Who
Christian d'Or (live)

Med det tredje album ”Harmony” har Vinnie Who markeret en ny vej. Ikke et opbrud med disco-genren, men udforsket nogle græsgange, der længe har været sangeren på sinde. I løbet af sommeren 2015 har Vinnie Who turneret Danmark og introduceret det danske publikum for lyden af Harmony. Fællesnævneren ved koncerterne har været bandets pulserende energi, eftertænksomheden i sangene og forsanger, Niels Bagges charmerende karakter der blomstrer, når publikum danser.

Vinnie Who siger selv:

”Mit nye album, Harmony’ har en væsentlig anderledes lyd, end hvad jeg tidligere er kendt for. Efter “Midnight Special” fik jeg lyst til at udforske andre musikalske genrer, og jeg har forsøgt at give total slip og lege så meget som muligt med sangene i studiet.


Siden udgivelsen af ”Harmony” har singlerne ”Seven”, ”Only Dreaming” samt ”Much Much More” præget det danske radiolandskab og den legesyge, der har dikteret indspilningerne til albummet, er blevet manifesteret i live-versionerne af begge numre.

Vinnie Who besøger Pumpehuset den 14. november – og har overraskelser med i ærmet. En udvidelse af bandets set up og noget nyt at tilføje det musikalske repertoire med, skal give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Efter koncerterne er der verdens bedste fest med dj sets af Waldo & Marsha, Mads Axelsen, Christian d'Or og måske vender Vinnie Who Tang Clan også et par plader og fyrer en rap af. Deltag i Facebook Eventet til højre og bliv opdateret med detaljer løbende.
Lørdag
14. nov 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
Christian d'Or (live)
Placeholder image
?>