PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Vended

Det amerikanske nu-metalband Vended vælter Pumpehuset sammen med The Gloom In The Corner og Profiler

Vended, det amerikanske nu-metalband, der startede i 2018, er som en musikalsk rutsjebane styret af fem talenter: Cole Espeland på leadguitar, Griffin Taylor (søn af Corey Taylor fra Slipknot) som vokalist, Simon Crahan bag trommerne, Jeremiah Pugh på bas og Connor Grodzicki på rytmeguitar.

Vended har sat deres præg på nu-metalgenren med en vild tilstedeværelse. Deres musik er som et brag af tunge guitarer, eksplosive rytmer og en vokal, der nærmest river dig med. Alt dette kulminerer i deres seneste lille mesterværk, EP'en "What Is It // Kill It" fra 2021. Her udforsker de alt lige fra personlige kampe til skarpe sociale observationer, og resultatet er et værdifuldt bidrag til Vendeds musikalske rejse.

Men det stopper ikke der – ud over EP'en har Vended konsekvent lanceret en række singler, der viser deres alsidighed og konstante musikalske udvikling. Deres lyd er som en kulmination af fortidens metal-arv og nutidens genialitet, og det markerer tydeligt begyndelsen på en ny æra og generation inden for musikverdenen.

Så, træd ind i deres verden, når Vended eksploderer på scenen live i Pumpehuset den 28. april 2024. De deler rampelyset med intet mindre end The Gloom In The Corner og Profiler som support.

Søndag
28. apr 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
265 Kr.
?>