PUMPEHUSET og Night Journeys Præsenterer
Varg2TM
Iron Sight + Pamela Angela

Varg²™ vender tilbage til København i selskab af lokale stjerner: Iron Sight & Pamela Angela

Varg²™ er med sin provokative stil og formidable studiekontrol blevet en af nutidens mest betydningsfulde producere. Han blev først kendt gennem Stockholms Northern Electronics label, hvor hans tidlige udgivelser kombinerede misantropi med techno. I 2016 lancerede han Nordic Flora Series, der fusionerede trap og EDM med ambient og elektro-akustiske eksperimenter. Det ledte til oprettelsen af hans label, Cease 2 Exist, i 2020, hvor han udforsker kombinationen af hyperpop og trap. Varg²™ samarbejder med både Sveriges rap-elite som Yung Lean og Bladee samt internationale kunstnere som Eartheater og Skrillex.

Torsdag
5. sep 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
205 Kr.
Iron Sight
Bag kunstnernavnet Iron Sight står Isak Hansen, der er født og opvokset i Danmark. Han har udgivet musik på labels som Total Black og Instruments Of Discipline. De seneste år har han udgivet en albumtrilogi, der beskriver hans personlige rejse: 'Chapter One, Decade', 'Chapter Two, The Broken Son' og 'Chapter Three, Tears of the Phoenix'. Disse albums udforsker hans indre verden og minder gennem dystre atmosfærer og industrielle lydbilleder. Med mekaniske trommer, kraftfulde synths og forvrængede vokaler skaber han en intens musikoplevelse, der kombinerer dystopisk sci-fi med bibelske temaer.
Placeholder image
Pamela Angela
Pamela Angela er et samarbejde mellem Mia Ghabarou og Àslaug Magnúsóttir, hvor eufori konstant afbrydes og aggression smelter sammen med romantik. I deres mangfoldige tilgang til produktion trækker de på klassisk og elektronisk musik, performancekunst og dramaturgi.
Placeholder image
?>