PUMPEHUSET Præsenterer
Vampire Blow – byhaven
Caddy McSpazz

Pumpehuset har bygget en dejlig, grøn og afskærmet Byhave – lige midt i byen. Her er en fin scene og sommeren igennem teamer vi op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en række koncerter under åben himmel.

Haven har åbent hver onsdag-lørdag til hygge, eksamenslæsning, grill og picnic. Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Support leveres af et nyt rockprojekt kaldet Caddy McSpazz: Aldrig har Københavns undergrund oplevet noget så smadret som Caddy McSpazz uden at have oplevet det alligevel. Caddy McSpazz er en dybt hemmelig og meget impulsiv, ung garage duo, bestående af en pige og en anden lidt lavere pige, der skiftes til at spille på de forskellige instrumenter. De ved, hvordan man skruer op for en distorted, rød, slangeskindsbetrukket guitar og spiller på de smadrede trommer. Caddy McSpazz har for nyligt selvudgivet en meget limited edition ep, 'Spazz Out!', med syv numre på, hvoraf to af numrene allerede er blevet spillet på P6 BEAT. Caddy McSpazz giver dig skrald, skrål og skrammel lige der, hvor du bedst kan lide det.
Torsdag
22. aug 2013
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Gratis Kr.
Caddy McSpazz
Placeholder image
?>