PUMPEHUSET og 100Blaa Præsenterer
USSEL & Friends

USSEL har taget hele musikdanmark med storm denne sommer, og den 20. oktober headliner han en aften i Pumpehuset.

Bag USSEL står den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der, siden sin debutsingle bli nu her i 2020, har udgivet to ep’er og en række singler; Først som spæd artist i det københavnske musikkollektiv Nembus Music (Marcus.wav, Dwonji, SLWMO), siden på det fremadstormende musikselskab 100Blaa og med en pladekontrakt hos Sony Danmark. Senest har USSEL vundet DR’s Karrierekanonen 2022.

Som live act stikker USSEL i mange retninger; der alterneres frit mellem rocket energi, poppet længsel og punket fandenivoldskhed. Om USSEL’s koncert på Uhørt Festival skrev Soundvenue; “[...] hvis vi skal sammenligne USSEL med kunstnere i samme genre, så minder han mig om typer som Emil Kruse, KIDD og Papa Erotic fra FRAADS. Typer, der ved, de er lækkerbidskener, og som i deres bedste momenter oser så meget af overskud, at det er umuligt at føle sig uenig.”

Ussel spiller nye sange fra det kommende album 'Engle og blå mærker'. Som helhed er albummet en grandios indre fortælling, der både forholder sig til og giver plads til opture, nedture og selvindsigt. DÅBEN er en frustreret kontemplering over tilværelsens fristelser; NORDLYS drejer sig om at genfinde kærligheden til sin bror; DET BEDSTE VED EMIL handler om det værste ved Emil (USSEL), mens BARN AF VISNE BLADE er en påmindelse om aldrig at give slip på sit indre barn.
Torsdag
20. okt 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
100 / 150 Kr. + gebyr
?>