PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
URO - ekstrakoncert

Som følge af nedlukningen, der gælder til og med den 7. februar, bliver denne koncert flyttet. Vi arbejder på at finde en ny dato, og billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen, når den nye koncertdato er på plads.

I starten af september udgav URO sin debut EP, hvor singlen’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er blevet P3’s Uundgåelige. I efteråret er han med som support på hele Artigeardit’s Danmarksturné. Han har netop udsolgt to koncerter på URBAN 13 på et par døgn og annoncerer nu to koncerter i Pumpehuset. Én koncert den 22. januar (udsolgt) og 28. januar.

Tidligere på året udgav URO singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der illustrerede hvilken dygtig historiefortæller han er, som fortæller anekdoter igennem uvante vendinger og skæve beskrivelser. Det resulterede i debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor den hudløse ærlige single ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er blevet P3’s Uundgåelige. URO er lige nu med på Artigeardit’s Danmarksturné, hvor de besøger 25 byer i alt. Senest udsolgte han to koncerter på URBAN 13 på et par døgn.

På grund af den store efterspørgsel annoncerer URO nu koncerter på Atlas i Aarhus onsdag d. 25. november 2020 i samarbejde med SPOT Festival og Pumpehuset i København d. 22. og 28. januar 2021. GAFFA skriver om URO og hans debut-EP: ’Og det er rigtig fedt at stifte bekendtskab med en ny, lovende artist, der ikke lyder som nogen anden.’ ’Ikke desto mindre er det i sig selv positivt bemærkelsesværdigt med en artist, der både synger, skriver og producerer uden at lyde som nogen anden i en tid i dansk hiphop, hvor mange andre synes at følge den samme opskrift.’ URO er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder. URO er bragt til live af den 24-årige Jeppe Kronback, der har fundet situdtryk i mødet mellem pop, hiphop og RnB.

OBS! På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Torsdag
28. jan 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
155 Kr. + gebyr
?>