PUMPEHUSET og DDS Præsenterer
#UpInTheCut

OBS: ingen aldersgrænse - kun i baren!


DDS er tilbage med endnu et nyt spændende tiltag, som alle undergrundsentusiaster kan glæde sig til. Begivenheden har de valgt at kalde #UpInTheCut, hvor de samler de fedeste navne fra den upcoming danske rapscene.

Line-up: LIVE: Felix De Luca / Aesthetic / Sigma / Gilli / DJ: Fabian Mazur

Felix De Luca: Verb-Ink, som i marts måned udkom med en ny EP "The Rebirth Of An Artist" under sit rigtige navn Felix De Luca, er en af de 4 første navne som indtager den nederste scene i Pumpehuset d. 2. maj. EP'en er rigtig god engelsk-sproget hip-hop, og en god blanding af sange fra hans lille suave univers. Siden EP'en droppede, har Felix bestemt også været et hot navn i det urbane segment, og bevist, at man sagtens kan bo i Danmark og lave vild hip-hop på engelsk. Lyt til "The Rebirth Of An Artist"

Aesthetic: er den ene halvdel af rapduoen SLENG ,er et andet spændende navn, som bliver fed at opleve live. Rapperen fra Vangede er lige nu aktuel med mixtapet "Atmosfære", og er en rigtig god omgang 90'er inspireret hip-hop og mindre grime-inspireret end gruppens tidligere udgivelse. Specielt tracket "Hvor Vil Du Hen" har været et track, vi har været super glade for her hos DDS. Det man skal lægge mærke til hos Aesthetic er, at han rent faktisk producerer musikken selv. Og så er han en dansk rapper med et vildt flow og imponerende breath-control. Lyt til "Atmosfære"

Sigma: Old school når det er bedst. Sigma er en gruppe bestående af Semih Automatisk, Novum, Bob Dyckand og produceren Telepa-T. Selvom gruppen blev grundlagt tilbage i 2012, så udgav de deres første mixtape 'Frisk Valuta' i år, som er gennemført fra start til slut. Gruppen er stadigvæk forholdsvis ukendte i det urbane segment, det bliver derfor spændende at opleve drengene live til #UpInTheCut. Lyt til "Frisk Valuta"

Gilli: B.O.C.-medlemmet Gilli kender vi efterhånden allesammen, og bliver dope at opleve ham solo - da han for det meste optræder sammen med Kesi. Selvom rapperen ikke er aktuel med nogen udgivelse, får man en god blanding af velkendte tracks, men også nogle unreleased tracks han nok kommer til at smide ud før eller siden. Når det er sagt, skal man glæde sig til at et af Danmarks mest lovenede navne indtager scenen i Pumpehuset med sit staccato flow og gadeinspirerede rim. "Lyt til Små Børn"
Torsdag
2. maj 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
kun dørsalg
?>